Erotske price majka i sin. Erotske Price v2: Otac i snaha, majka i sin 2019-02-28

Erotske price majka i sin Rating: 4,4/10 968 reviews

Sin i majka Incest

erotske price majka i sin

Bol kao da nije niti osjećala. Već sam se skinula kada mi je postalo jasno kako sam se danas već dva puta otuširala. » Jako sam raširila noge i pokazala mu da se uvuče među njih. «A, sori», i on se zacerekao. », možda je na moje riječi čak zasuzio. «Mama, želim te sve od kad sam vidio kako pušiš tati», prošaptao mi je na uho.

Next

Zaljubljeni par, mama i sin

erotske price majka i sin

Jel istina ono sto se desavalo u Danskoj, pre 30 godina? Mirjana se probudila, okrenula se ka nama i uhvatila me preko guze za jaja. Bero me pitao hoću li ići s njima no ja sam mu rekla da me to ne zanima i da imam posla doma. Pogledala sam svoj odraz u ogledalu. » Brzo smo prekinuli, što sam hitnije mogla sredila sam se, pokrila Jakšu i otišla u svoju sobu. Zrak je ugodno mirisao, ni traga paljevini, tako da sam bacila oko na krevet. » «Onda ćeš prvo ko dobra kujica slušat, zatim kimaš potvrdno glavom i nema komentara i pitanja.

Next

majka i sin

erotske price majka i sin

Fantastičan ljubavnik koji je znao na meni svirati kao virtuoz na violini. On me držao za guzu, širio je i pokušao ući još dublje u pipicu. » «Pa ako pristane…što neće…onda bi se možda i moglo porazgovarati o tome. Jako je brzo drkao, energično. » «Znaš šta, ovo…» «Pičku materinu, jel opet imaš nekaj za dodati? Prvo se bunila no kao da mu je popuštala, i to u toj mjeri da mu je konačno otkopčala remen a zatim i šlic.

Next

Mama i sinovi

erotske price majka i sin

» Zacrvenila sam se kao djevojčica koju je neki klinac pitao da podigne suknjicu kako bi joj mogao gledati u gaćice, no ovaj maleni bio je moj sin. «Niže…», šapnula mu je na uho. U početku nije se osjećalo ništa posebno; okus pamuka sa vrlo laganom dozom slankastog začina. Svršavala sam s njim u sekundi, zato me svaki put kad bi se natezali doveo nekoliko puta do orgazma prije no što bi me pustio. Ja o svom malom nisam nikada razmišljala na seksualan način. Kasnije popodne na istom mjestu, u skrovištu pod madracem, čekala me i zadnja slika sva pošpricana spermom koja je tako jako mirisala da je nadjačavala oštar vonj rastopljenog tonera.

Next

Mama i sin 1

erotske price majka i sin

Svršavala je tiho, ali potpuno slobodno i strasno. «Ma šta bi bilo glupo… osjećaš što osjećaš… Tata i ja pokušavamo dobiti bebaća već sedam godina, i ništa…» «Zašto? Robert se sasvim drugačije ponašao kada oca nije bilo kući. Molim te ispuni mi tu zelju, molim te. » Obadvoje smo se nasmijali. Glas u glavi mi je vrištao, «Koji to kurac radiš?! Drugom rukom povukla sam zatvarač, a mali Mihael savršeno mi je uigrano asistirao znala sam da taj klinac valja! Resila sam da joj sve ispricam, cak se i ona zgrozila.

Next

Majka i ljubavnica 3

erotske price majka i sin

Uzeo sam je otpozadi, cijepao joj pičku, nabijao do kraja do jaja. Konačno, oko 11, čulo se kucanje na vratima poslije kojeg je mama provirila. », Onda je odjednom počeo onjkati ko mlado magare i ejakulirati. «I onda si ljubomoran jer pokušavam zanijeti s njim a ne s tobom? Cuj kevo svega ima u zivotu, ljudi rade svasta, pa tako i to, pomalo bolesno zar ne? » Jadranka se osmjehnula, «Znam mili, samo nemoj mi se ništa zanositi, znaš da nam to ovdje nije cilj, već da ti što prije napravimo bracu ili seku. Nema teorije da njen muž nešto tako bizarno blagoslovi. Pa to sto si sad rekao? Na toj sam skidala majicu preko glave i pokazivala u objektiv sise. Mamine velike, obješene grudi razlile su joj se ispod pazuha čim je legla na leđa, kao nekakve vreće kratkotrajnog mlijeka.

Next

Bludna majka i sin EROTSKA PRICA

erotske price majka i sin

Ja ću te napumpati od prve, vidjet ćeš! Otvorila sam usta i primila pulsirajuće meso duboko u grlo. I tako sam se našla u sadašnjoj situaciji, gola na krevetu, sa skroz mokrom picom kako očajnički priželjkujem seks sa vlastitim sinom, dječakom koji je još prošli tjedan bio maloljetan. Namještala sam se da mu budem u što boljem položaju, a svaki novi sinov liz vodio me bliže orgazmu. I majka se obukla izazovno. «Pročitao sam ono kaj si slala klincima na netu. » Nije mogao vjerovati svojim ušima; ovakva ponuda do nedavno se činila nevjerojatnom a sada je majka sama nudila da ju tuca baš u položaju na koji je bezbroj puta drkao.

Next

U bračnoj postelji sa sinom 2

erotske price majka i sin

Sva crvena smijala sam se i veselo lamatala nogama po zraku. Bila je sva razdrljena, sise su joj ispale iz grudnjaka i bluze, a najlonke su se poderale pred mojim naletima. » Zadnji put mi je ovo muškarac radio u zimu 2003 godine. Šta se tamo događa, ajde u krevet dolazi! Morala sam nakon buđenja malo ostati u krevetu i promisliti o tome što se dogodilo. Mislim da je to sve posledica toga sto su prema meni bili strogi, a i rana udaja se moze povezati sa. Pa neznam sutra, kako bi bilo nocas da budes Danac i sutra i svaki drugi dan? Kad je počela svršavati zavrištala je.

Next

MAJKA LJILJA

erotske price majka i sin

Ful je normalno za dečke tvoje dobi da vole mamice na taj način i da su ljubomorni na očeve jer nas imaju. Samo sto je bus krenuo a njemu vec cvrst kao kamen,zbog loseg puta smo se mrdali ali i ja sam malo dodatno mrdala guzu,prijalo mi je to i palilo me je. . Govorila mi je da bi trebala da izlazim sa njom i da se malo vise opustim da ostavim nekad sina kod bake. Jebemti, čim sam ga osjetila na usnicama pica mi se trznula! Itekako je mogao, prsti su mu se zalijepili za moj klitoris i pritisnuli.

Next