Olen toinen nainen keskustelu. olen se toinen nainen, tietämättäni tosin kauan. 2019-02-26

Olen toinen nainen keskustelu Rating: 9,9/10 858 reviews

Psykologi vastaa: Surullinen toinen nainen

olen toinen nainen keskustelu

Ymmärrän tosi, että toisena naisena asioiden kuulemin on vaikeaa, jos on tunteita toista kohtaan. Olen ollut pitkässä avoliitossa ja takanani on muitakin pitkähköjä seurusteluita. Muuten sitä ei olisi koskaan tapahtunut. Uskoisin että yhden kerran pettämisjutuissa seksi voi olla pääroolissa tai ainoana tekijänä, mutta pidempään jatkuvissa suhteissa seksi ei nähdäkseni ole ainoa syy. Jos molemmat eroaisitte, teillä olisi uusperhe jossa hänen ja sinun lapsesi pyörisivät.

Next

Olen toinen nainen..

olen toinen nainen keskustelu

Että kauneutta nähdään, etsitään ja arvostetaan niin kuin myös rakkautta. Jo työpaikalla puhuimme paljon kaikenlaisista asioista, kun yleensä söimme yhdessä. Jos moraali pyritään perustamaan jonkin väitetysti perustavamman asian varaan, se ei enää ole moraalia. Tottakai avioero on pitkä ja tuskallinen prosessi. Ja sanoisin, että hyvin, hyvin harvinainen sen puolesta, että onnistuitte. Mikäli hän ei minua rakasta ja jättää minut tämän aikalisän takia, onhan se ratkaisu sekin. Mistä tiedät, ettei niitä ilmaannu eteen uudelleen, toistuvasti? Esimerkiksi tämä mies puhui toistuvasti ja avoimesti seksistä työpaikkaruokalassa, jossa oli muita ihmisiä kuuloetäisyydellä – jopa samassa porukassa.


Next

French lover ja toinen nainen

olen toinen nainen keskustelu

Tein silloin miehelleni ikävän tempun ja jälkeenpäin ajateltuna ilman tätä emme olisi päässeet irti toistamme, vaan riutuneet ties kuinka kauan. Uskoakseni tuo rakastajatar-kuvio on olemassa, mutta ei niin vahvana kuin Mitterandin maailmassa. Seksi kotona maistuu paremmalle kun käy välillä hakemassa potkua ulkopuolelta. Suomessa hoito kulkee nimellä äityisfysioterapia ja sitä ei käsittääkseni tarjota kaikille. Minä tyttö reissaan ja otan ilon irti, heidän selkänahastaan.

Next

Olen toinen nainen. Haluatko kysyä jotain?

olen toinen nainen keskustelu

Mielestäni mentiin koko ajan eteenpäin ja siitä puhuttiinkin. Sinulla ei ole mitään; on vain henkisesti sairas ihminen, ihmetellen maailman menoa. Toisen kerran tavatessamme hän yllättäen halasi minua lujasti ja minulle tuli tunne, että maailma pysähtyy tähän just nyt, pudotin aurinkolasit kädestä ja olin ja olen edelleen jossain aivan muualla, kun olemme lähekkäin. Olen suhteemme aikana tapaillut myös joitakin muita miehiä, mutta en ole kertonut heistä tälle kumppanilleni. Jos sinulla ei ole läheistä, jolle voit puhua, olisi hyvä hakeutua ammattiauttajan puheille. Myin sen muutaman vuoden päästä pois kun lapset muuttivat pois kotoa. Miehellä on lapsia ja avovaimo.

Next

olen se toinen nainen, tietämättäni tosin kauan.

olen toinen nainen keskustelu

Ostin ihanan rivarikolmion ja maksoin kesämökin loppuhinnan pois. En tahdo tuottaa tälle naiselle sydänsuruja, vaikka etenkin, jos miehellä on muitakin naisia, niin se olisi tälle naiselle suuri palvelusi! Se aiheuttaa jopa kateutta miestä kohtaan. Minkki Olen ollut toinen nainen useammallekin perheelliselle miehelle. Tai mistä minä tiedän, voihan näin ollakin. Mieheni petti minua myös ja tämä nainen tuli raskaaksi. Väkisin miehestä ei kannata isähahmoa tehdä, siitä tuskin seuraa mitään hyvää lapsellekkaan. Mutta imettäminen on taas Ranskassa toinen juttu, moni ei imetä sen takia ettei rinnat lössähdä! Sanoisin että älä hanki elämääsi yhtään enemmän stressiä kuin mitä sinulla on jo.

Next

Toinen kuvaketju

olen toinen nainen keskustelu

Vielä eronkin jälkeen ottaa oman aikansa kun mies järjestelee tunteensa, ajatuksensa ja elämänsä uudelleen. En sano, että hän unelmien aviomies, mutta laittoi minut miettimään ainakin näitä eroja siitä millaisia avioliittoja ja parisuhteita voi olla. Joka tapauksessa, mieheni vaati lapsen synnyttyä dna-testit sillä ei kukaan mies halua maksaa suuriakin summia elatusta vieraan miehen lapsille. Eipä se koskaan kenelläkään ole. Katso, miten se vaikuttaa, että mies joutuu maksamaan elatusta ja haluaako hän pitää yhteyttä vauvaan. Mielestäni, jos lapsi ei ole ollut teillä suunniteltu ja harkittu on miehellä oikeus sanoa, jos hän ei halua lasta elämäänsä. Tiedän, että sydäntä ei voi käskeä; eihän se turhaan pompi tahdosta riippumatta tuolla rintakehässä.

Next

French lover ja toinen nainen

olen toinen nainen keskustelu

Rekisteröidy ja kirjaudu nähdäksesi se. Meille tärkeintä on kemia, samanlainen ajattelutapa. Silloin ei vain ole rakkautta tarpeeksi. Mitä sitten että oma perhe ja mies maksaa laskun kun kaikki tulee ilmi, mutta kun sinulla on niiiin ihanaa ja olet aivan rakastunut tähän toiseen mieheen. Minä valitettavasti uskon, että useimmissa tapauksissa se pitää paikkaansa. Suomessa luultavasti lätkäistään opaslehtinen käteen ja todetaan, että hoida kuntoutus itse? Itse jättäisin miehen miettimään elämäänsä.

Next

Sain tietää että mies petti ja nyt tämä toinen nainen on raskaana

olen toinen nainen keskustelu

Siksi en ollut koskaan saanut käydä hänen luonaan! Suhteen lopettaminen on ainoa ratkaisu. Ei kun tukka taakse ja elämä eteen ja jättäköön toisen rypemään kakkavaippojensa kanssa. Miehestä tuli se joka tienaa ja se joka kotiin työreissulta palatessaan ajaa nurmikon, korjaa kaiken hajonneen, remontoi paremmaksi, hakee tavaraa kaupasta ja se joka huomaa jääneensä yksin hereille vapaapäivän iltana kun nainen jääkin joka ilta nukkumaan vauvan nukuttaessaan. Syy itseasiassa miksi aloin kirjoittaa tätä tekstiä, oli viime viikkoinen illallisseurueeni. Tämä nainen oli heti sanonut että pitää lapsen. Uhkaili, että ellen tee aborttia, jään yksin lapsen kanssa.

Next

Keskustelu

olen toinen nainen keskustelu

Sinne tuo palasi häntä koipien välissä, samalla vielä vakuutellen rakkauttaan minulle. Toisena naisena miettisin myös sitä miten mies kohtelee nykyistä vaimoaan, siten hän tulee kohtelemaan myös minua toista naista, jos nyt yhteen mentäisi. Rakastuimme toisiimme ja mitään muita vaihtoehtoja ei vaan ollut kuulostaa hullulta, tyhmältä, väärältä jne. Se, että kinen saa synnytyksen jälkeen pyytämättä kuulostaa luksukselta, mutta se tulee lopulta yhteiskunnalle paljon halvemmaksi kuin laskeumien kirurginen hoito, tai masennus joka johtuu siitä että paikkoja ei synnytyksen jälkeen ole hoidettu kuntoon. Tämä ei tosiaan ole helppoa. Suomessa olisin hoitanut tämän heti, mutta täällä en vain pysty tekemään mitään tällaista kun minulla ei vain ole kärsivällisyyttä tai aikaa flirttailla puhelimessa asiakaspalvelun kanssa :D En tiedä miten olet itse oppinut tämän suomalaisena? Suomessa eletään taas käytännölle ja nautinto ei ole meidän kulttuurissa se ensimmäinen hyve.

Next