Wat is er te doen in den bosch dit weekend. Wat te doen in Den Bosch: leuke activiteiten 2019-01-11

Wat is er te doen in den bosch dit weekend Rating: 8,2/10 781 reviews

Tips voor Den Bosch: stadswandeling langs mijn favoriete plekken

wat is er te doen in den bosch dit weekend

Deze is zeker zo interessant. Zo was er bijvoorbeeld die prachtige dag in het Groene Woud! Ook kwam er een gotische raadskelder, die door de jaren heen als feestruimte, huis voor de hoofdwacht, gevangenis en als dumpplek voor het bouwafval werd gebruikt. New feminity tentoonstelling Cultuursnuiven kan dit weekend in de Melkweg in Amsterdam. Dit zou een mooie oplossing zijn. Ze doorstaan stormen en liggen soms in onherbergzame regios, maar bieden jou als vakantieganger altijd een prettige verblijfplaats om je vakantie in door te brengen. Kom je in de zomer, dan is er bijna elke week wel wat te doen! Het prachtige en mysterieuze natuurverschijnsel zie je eigenlijk alleen in Antarctica en andere extreem koude gebieden, maar nu ook Amsterdam. Eindigen op de Markt, hét centrum van Den Bosch De Hinthamerstraat brengt je uiteindelijk naar een van de leukste plekken van Den Bosch: de Markt.

Next

Wat te doen in 's

wat is er te doen in den bosch dit weekend

Heb jij nog een goede suggestie voor Den Bosch? Terwijl je comfortabel rondvaart in de boot van , voorzien van een natje en droogje, krijg je op een leuke manier meer over de stad te horen. Zijn muziek is luchtig, simpel en jong, want voor complexiteit hoef je tegenwoordig niet ver te zoeken. Onderweg komen we langs een antiek uitziende banketbakker waar we een heerlijke Bossche Bol meenemen voor onderweg. Daar vindt namelijk het leukste huiskamerfestival plaats: Gluren bij de Buren. Je steekt het water over en komt dan uit in het Bossche Broek: het natuurgebied buiten het centrum van Den Bosch.

Next

Ontdek de bezienswaardigheden van Den Bosch

wat is er te doen in den bosch dit weekend

Op het programma staat kamermuziek van onder andere Marc van Delft Trio Glorioso , Peter Visser, Geoffrey Madge, Maurice Verheul, Peter Greve, Frank den Herder en anderen. In het gebouw heb je nu een theater, een bioscoop en een restaurant. Uitzicht op de Sint-Janskathedraal vanaf de Kerkstraat. Door de eeuwen heen heeft het stadhuis flink wat veranderingen ondergaan. Stedelijk Museum Voor hedendaagse beeldende kunst en vormgeving komt u naar het Stedelijk Museum dat op 25 mei 2013 na een uitgebreide renovatie geopend is.

Next

Wat is er te doen in Den Bosch

wat is er te doen in den bosch dit weekend

Zij hadden een kapel bij de St. De toekomst werd hier uitgestippeld. Nu is het een prachtig natuurgebied dat direct aan de stadsmuren grenst. Extra tip voor het weekend: Brabantse kunst bij Galerie KuBra Galerie KuBra biedt een podium aan Brabantse kunstenaars. En tot slot mag je ze opeten! De Sint-Janskathedraal, de trots van Den Bosch Als je een stukje door het Zuiderpark hebt gewandeld loop je terug naar het kruispunt van de Zuidwal en de Pettelaarseweg.


Next

Wat is er te doen in Den Bosch

wat is er te doen in den bosch dit weekend

Het perfecte weekend om weer een aantal toppers aan je bierapp toe te voegen. Na afloop is er een afterparty met jazzband Sunny Swing. Varen over de Binnendieze Misschien wel het leukste om te doen in Den Bosch wat mij betreft: varen over de Binnendieze. We raden je dan ook zeker aan om een boottochtje over de Binnendieze te maken, om de stad van een compleet andere kant te bekijken én er nog wat van op te steken. Tijd voor koffie, want daar houden we van. Een overzicht van enkele en tentjes waar je wat kunt eten of borrelen hebben we in een apart artikel voor jullie op een rij gezet.

Next

Activiteiten

wat is er te doen in den bosch dit weekend

In totaal zijn er meer dan 600 beelden en tal van luchtbogen die niet alleen ter versiering dienen, maar ook een belangrijk onderdeel zijn van de constructie. Den Bosch is het hele jaar de moeite waard om te bezoeken. Zeker een bezoekje waard dus! Ook kun je hier allerlei reproducties zien. Door daarna de Dommel weer te volgen richting de stad kom je vanzelf weer in het centrum terecht. Door te varen over de Binnendieze krijg je een heel ander beeld van de stad, want je ziet hem eigenlijk van onderen.

Next

Activiteiten

wat is er te doen in den bosch dit weekend

De Uilenburg: gezelligste deel van de stad Vanaf hier kom je ongeveer weer uit bij de brug over de Dommel — als je de street art dus niet wilt zien kun je de route vanaf hier verderlopen. Let wel op dat een deel van de binnenstad autovrij is en de wegen waar je wel mag rijden, zijn eenrichtingsverkeer: te voet is dus makkelijker. Janskathedraal en het stadhuis, de Binnendieze waar boten een ondergrondse rondvaart maken, maar ook het moderne Paleiskwartier dat fraai contrasteert met de historische binnenstad. Er is dus altijd wel wat te doen. In de vaste collectie treft u namelijk o.

Next

Tips voor Den Bosch: stadswandeling langs mijn favoriete plekken

wat is er te doen in den bosch dit weekend

Traditioneel gezien duurt het feest drie dagen, van zondag tot en met dinsdag, maar in praktijk zie je dat de feesten meestal al op vrijdag beginnen. Den Bosch kreeg in 1184 stadsrechten, dus officieel bestaat Den Bosch 833 jaar. Of sjekladebollen, zoals ze officieel heten. Jan de Groot heeft een banketzaak, tegenover het Centraal Station. Tijdens de stadswandeling ga je met een enthousiaste gids op pad door de stad. De beste manier om deze lichtshow te omschrijven is 'Den Bosch meets de Efteling en Jheronimus Bosch'.

Next